Cég Megszüntetése

Kft megszüntetése

 

Kft megszüntetéséhez és törléséhez keresse fel ügyvédi irodánk 06-30-720-78-18 telefonszámon megfelelő és professzionális jogi szolgáltatáshoz és jogi képviselethez Korlátolt Felelősségű Társaságok  - ügyvezetői és tulajdonosai és hitelezői - részére. Tekintse meg Kft megszüntetéséről általános tájékoztató weboldalunkat vagy Kft. felszámolásáról vagy Kft. végelszámolásáról specifikus társasági jogi weboldalunkat. Tájékozódjon a Kft. megszüntetésének menetéről költségeiről és a törvényi eljárásról, hogyan, mikor, mennyi idő alatt lehet Kft.-át megszüntetni.

Bt megszüntetése

 

Bt - Betéti Társaság - gyors megszüntetéséről 2015 évben is ügyvédi képviselettel és információkról, a 06-30-720-78-18-as telefonszámunkon keresztül érdeklődhet. Ha általában, egy cég (pl: Bt.) megszüntetéséről érdeklődik kattintson ide, ha pedig specifikusan Bt. felszámolásáról érdeklődik kattintson ide vagy esetleg Betéti Társaság végelszámolásáról kattintson ide.

A Betéti Társaságok megszüntetési módjairól, a szükséges fennálló körülményekhez mérten tájékozódhat weblapunkon. Bt.-ok megszüntetésének költségeiről, a megszüntetés idejéről és lépéseiről, társasági jogi portálunkon specifikusan tájékozódhat. Bizonyos vállalkozási formákat, mint a Bt.-ot, bizonyos törvényi esetekben, akár egyszerűsített végelszámolással is meg lehet szüntetni.

cegkftbtmegszuntetes.jpg

Üdvözlettel:

Cegkreator.hu

Mobil-barát társasági jogi segítség és ügyvédi segítség portál.