Egyszemélyes Kft. alapítása 2015. évben

Egyszemélyes Korlátolt Felelősségű Társaság Létrehozása 2015. évben

 

Az Egyszemélyes Kft. létrehozása 2015. évben, megfelelő lehetőséget biztosít, olyan kezdő vállalkozások részére, ahol a tulajdonos - az alapító személy - egy személyben  kívánja gyakorolni és birtokolni, a gazdasági társaság irányítását és jogait, valamint kötelezettségeit. Ez a cégforma, a megfelelő jogalkotói modernizációt követően, amely végbement az Új Ptk. 2013. évi V. törvény hatályosításával, a legegyszerűbb megoldást kínálja a jövőbeli tulajdonosok részére, ha a cég irányítását és bevételeit egy kézben szeretnék tartani. Megfelelő cégforma, mind a kkv.-ok és a nagyobb vállalkozások beindítására-alapítására is.

 

Egyszemélyes Kft. ügyvezetője 2015 

 

Az egyszemélyes Kft. alapítójának közvetlen utasítási jogot biztosít - ha az ügyvezető személye nem azonos a cég tulajdonosával, alapítójával - a cég ügyvezetéssel szemben az Új Ptk. Az ügyvezető(k) tevékenységét munkaviszonyban, illetve polgári jogi megbízási jogviszonyban láthatják el.

 

Ügyvéd segítség Egyszemélyes Kft alapításához

 

2015. évben is teljes minőségi jogi tájékoztatást és társasági jogi tudást biztosítunk, az érdeklődők számára. Portálunkon, az egyszemélyes Kft. alapításához is, megújult és hatályos információkat szolgáltatunk, az új jogszabályoknak megfelelően.

További információ és jogi segítség, megújult formában még egyszerűbben portálunkon:

http://cegkreator.hu/egyszemelyeskft.html

 

Tisztelettel:

Cegkreator.hu

demmo.gif