2013 Cégeljárás: Cég alapítás, Cég módosítás, Cég megszüntetés

Köszönjük a bizalmat ügyfeleinknek


Köszöntjük Önöket 2013-as évben! 2013 - ban is ugyanolyan minőségi jogi segítséggel és felkészültséggel várjuk ügyfeleinket. Jelen évünk fontos társasági jogi és adójogi modernizációt és módosítást feltételez. 

Legfontosabb társasági jogi jogforrásunk a 2006.évi IV. törvény , az új Ptk. tervezet szerint jelentős változásoknak néz elébe, mivel a jogalkotó beemelné a jelen jogszabályt az egységes új Ptk-be bizonyos változásokkal. A jogfolytonosság és a társasági jogi szabályozás jelen értékeinek figyelembe vétele is fontos szempont.

Új elérhetőségek a CÉGKREÁTOR PORTÁLON

E-mail-ben vagy telefonon történő egyeztetés után elérhető ügyfeleink vagy jövőbeli ügyfeleink részére - a könnyebb és modernebb kapcsolatfelvétel végett - SKYPE címünk. Ez egy ingyenes telefonálási lehetőség, amely a világ bármely részéről elérhető SKYPE felhasználóknak. SKYPE elérhetőségünk a megszokott ügyintézési időben ugyanúgy rendelkezésre áll (hétköznapokon: 9:00 - 19:00 - ig). 

Információ SKYPE szolgáltatásról: http://www.skype.com/intl/hu/home/

CÉGKREÁTOR CÉGELJÁRÁS PORTÁL: http://cegkreator.hu/

Cégek megszüntetése 2013 kiemelt szolgáltatásunk:

Bt megszüntetés, Kft megszüntetés, Egyszemélyes Kft megszüntetés CÉGKREÁTOR: http://cegkreator.hu/ceg_megszuntetese.html

lawlifekey.jpeg