Cégalapítás: Bizalom és Megfelelő Ügyféltájékoztatás.

Kft. alapítás díja. Miért válasszon minket?

 

Portálunkon keresztül ennek díja bruttó 28.000 Ft. A Kft. alapítási és egyéb munkadíjakról a weboldalunk  felső részén található áraink menüpontra rákattintva tájékozódhat.  Ha egyéb bármilyen kérdése felmerülne a cégalapítással vagy egyéb szolgáltatásainkkal, árainkkal kapcsolatban hívjon minket a 06-30-720-78-18 telefonszámon, vagy vegye fel a kapcsolatot velünk az info@cegkreator.hu e-mail címen. Ha a lapunkon található tájékoztatóval kapcsolatos kérdése adódna bármely témában, keressen fel bennünket bizalommal elérhetőségeinken.

 Ez egy kedvező ár, amely tartalmazza a munkadíjat és a megrendelt szolgáltatással összefüggő tájékoztatást. A kapcsolattartó ügyvédi irodánk mindig minőségi és teljes szolgáltatást biztosít. Nem lesznek hírtelen felmerülő nem számolt költségei, nem kell tartania attól, hogy habár Ön mindent megtett és jóhiszeműen járt el nem jegyzik be cégét. Segítünk Önnek a cégforma megválasztásában, javasolásában, ami a legmegfelelőbb lenne Az Ön számára. A cégforma tulajdonságairól és azzal összefüggő ügymenetről is tájékoztatjuk Önt. Kapcsolttartó ügyvédi irodánk gyorsan, és alaposan jár el az Ön cégének bejegyzésénél. Külön kérésre a bankok, pénzintézetek részére eljutatjuk azokat az iratokat, amiket igényelnek az ügyféltől a cégalapításnál (pl.: sok bank kér bizonyos dokumentumokat, amiket mi elektronikus úton eljuttatunk hozzájuk, ezzel gyorsítva a számlanyitást stb., segítve az ügyfelet).

Bizonyos helyeken olvashat hihetetlenül olcsó (10-20ezer) alapítási díjakról, ám az ilyen típusú szolgáltatók nem számolnak bele áraikba bizonyos költségeket, amit a későbbiek során a megrendelővel fizettetnek ki. Sokszor sajnos ez ilyen szolgáltatók választásakor többszörös költséggel és nem megfelelő minőségű munkavégzéssel kell szembesülnie az ügyfélnek. Az ügyfél az ilyen szolgáltatóknál általában nem kapja meg a megfelelő tájékoztatást a cégforma választással, és az eljárással kapcsolatban. Kecsegtető lehet a megtévedt ügyfél számára az alacsony díjszabás.

Ezért gondolja végig, hogy biztonságosan jól informáltan akarja-e kezdeni vállalkozását vagy kétes információkra hagyatkozik alacsony díjazás mellett. Vajon megéri?

http://cegkreator.hu/kft_alapitas.html

http://cegkreator.hu/